resim
Lucas Sebastián Torreira di Pascua
Takım:Galatasaray
Mevki:Ön Libero
Yaş:28
Boy:1.66
Uyruk:Uruguay
  • 3654
    kendisine alternatif olarak devre arası ligue 1 hatta ligue 2'den şöyle genç, uzun boylu, zenci, atletik ucuz yollu bir adam getirsinler. tutarsa lucas sonrası kafamız rahat olur hatta gerektiğinde birlikte oynar. tutmazsa en kötü aldığımız rakama satarız.

    arkasında mendy, yanında önünde lemina gibi adamlar olsa görürüz o zaman toreira'yı. 1.90'lık adamların arasına salarsan küçük enişte gibi kalır etkili olamaz tabi.

    1.66'lık adamın yanına geçen sezon başı arabistan'a gitmese veratti alacaklardı bir de. burada da eleştirdiğimzde kendi çapında dalga geçenler olmuştu. önüne de fred çektik mi tam olurmuş. şu üçünü young boys orta sahası bile paspas ederdi.

    geçen sezondan beri bizim takımda fark yaratabilecek oyuncular belli. icardi, barış, sanhcez, toreira bir de gidenlerden kerem ve boey vardı. sanchez bir ara sakatlandı defans allak bullak oldu. boey kendi gitti, keremi taraftar sindirdi ve gitti. mevcut durumda icardi, barış formsuz derken 2-3 tane üst düzey futbolcuyla da olmuyor işte. osimhen gelmese ne yapacaktık bilmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın