resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 14814
    sorunu inatla gormek istemeyen hocamiz. ne yapmaya calisiyor cidden anlamiyorum. yoruldum artik ayni seyleri izlemekten. copenhag, prag, young boys, rfs. su maclarda kaan 6 numara oynasa bu kadar ezilmezdik. tesaduf mu bunlar.

    oshimen geldi oh dedi icardi sakat. 4-2-3-1 devam. ıcardi iyilesti napacaz dedi, besiktas'tan yedigimiz 5 yetmemis, young boys bizimle alay etmemis gibi 4-4-2 cikti, 3-0'dan mac verdi. oshimen sakatlanti oh dedi oshimen sakat. 4-2-3-1 devam. yine ayni oyun rfs'ye bile yetmedi. ne olacak oshimen de donunce biz ne oynayacagiz?

    temposuz kaan'i atti sag beke. simdi millet baris'a yukleniyor. kimse de abi bu adamin arkasinda bek bile yok diyemiyor. hoca sanki baris'i ortaya atiyor gibi diyemiyor. at baris'a topu, baris topu al ve gures. sonra vur iceri. bir gram kanat oyunu yok. nerede gomis rodriguez kanadi, nerede simdiki gures.

    muthis on alan prescimiz mertens ile basladik pres yaptik. noldu abi simdi biz rfs denen takima on alan presi yapinca bir suru top mu kapip gol mu attik? ayagi tahta 11 adam senin on alan baskini yine yendi.

    takimi prag maclarindan beri top oynayamiyor. hala ayni kadro hala ayni oyun mantalitesi hala ayni duzen devam ediyoruz. bir gram degisiklik yok. kimse kusura bakmasin ama bu kadro 300 milyon euro. kendisi genclerbirligi'nin basinda degil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın