resim
Barış Alper Yılmaz
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 5799
    yıl boyu beşiktaş ve fenerbahçe taraftarlarının linciyle uğraşıyordu fakat bunlara 2 ay önce tek başına şampiyon yaptığı takımın taraftarları da eklendi. niye? çünkü formu düşmüş. hay allah, nası olur ya.

    kerem gittikten sonra eleştirilerin direkt olarak ana hedefi haline geldiğini farketmiş ve gözü yerine sofa'dan baktığı reytinglere göre oyuncu yorumlayan futbol virtüözlerine de kulak vermiş olacak ki, dün itibariyle birebirlere zorlamayan, oldukça basit oynayan, ekstra işlere de kalkışmayıp deli dana gibi koşturmayan bir barış alper izledik. doğal olarak sofa'dan da güzel bir reyting kapmış.

    hatta gol ve asist için verilen extra puanları çıkarırsak, saf istatistik olarak maçın en yüksek reytingine sahip oyuncusu sanırım. böyle devam.. çünkü bizde çalışanı silkerler.

    zira young boys maçlarında kerem ve barış dışında varlık gösteren, çabalayan, didinen tek bir oyuncu dahi olmamasına rağmen, sırf tek çabalayan, zorlamak zorunda olan tek futbolcular oldukları için reytingleri düşük gözükünce maç sonu orhan uluca bile ''kerem ve barış galatasaray'da oynadığına şükretmeli ehiehi'' falan yapıyordu.

    (bkz: 3 ekim 2024 rfs galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın