resim
Barış Alper Yılmaz
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 5795
    kötü performansının yorgunluk ile alakası yok. hem neyin yorgunluğu bu? geçtiğimiz sezon ligin yarısından sonra ilk 11’e yerleşti bu adam. şampiyonlar ligi’nde tek 90 dakikası yok hep sonradan girdi oyuna. maksimum 30 dakika oynadı. yerel kupada 3 maç oynayıp elendik, avrupa ligi’nde 2 maç oynayıp elendik. nerede yoruldu abicim bu adam? euro 2024’te mi yoruldu?

    saka geçtiğimiz sezon neredeyse tüm maçlara 11 başlayıp 90 dakika sahada kaldı. gitti bir de euro 2024 finali oynadı. bu sezon skora etki etmediği maç yok neredeyse.

    e hani bizim fizik kalitesi ile övündüğümüz barış? yarım sezon top oynayıp sonraki sezon dökülecekse bu nasıl fizik kalite?

    asıl sorun kendisini oldum sanıyor, klasik türk futbolcusu. barış, sen her maç hamallık yapacaksın tamam mı. çünkü sen yıldız değilsin. tekniğin vasat, şutların vasat, basıp geçmek dışında adam eksiltemiyorsun, dar alanda yoksun. güçlüsün ve mücadele ediyorsun diye ön plana çıktın. ancak bu sezon mücadeleyi bıraktın, savunmaya yalandan destek atıyorsun. yıldızım havalarına girmişsin ekstra işler peşimde koşuyorsun. önce bir kendini bil, ona göre oyna.
App Store'dan indirin Google Play'den alın