• 342
    galatasaray’a sallıyorsunuz diyerek ortalarda dolaşan ancak 7/24 galatasaraylılara sallamaktan imtina etmeyen yazar. böyle de bir tezat oluşturmaktadır.

    takımın arkasında durmak ile biatçılık aynı şeyler değildir. bugün 3 ekim 2024 rfs galatasaray maçında kaybedilen 3 puan en başta bu ülkeye, sonra da galatasaray’a verilmiş bir zarar ve ihanettir. 3 milyon euro kadro değeri olan toplamadan hallice bir takıma karşı, 200 milyon küsür euro kadro değeri ile 0-2’den maç veriyorsun. bu nedenle milyonlarca taraftar üzüntülü uyuyor. bunda parmağı olan herkes ve her şey eleştirilir. oynadığın takım dengin olur, ya da avrupa’da sürekliliği vardır, o zaman anlaşılabilir bu beraberlik. böyle bir durum yokken, berbat bir takıma berbat biçimde puan vermişken taraftarlara sallamak aymazlıktır.

    taraftarın gazını almak senin değil, bugün bu rezalete imza atanların işi. bırak da birileri de bu ülkede başarısızlığının hesabını versin. bunda galatasaray taraftarının payı var ise ne mutlu. ancak bu biatçı duruşla, bu yazar bu camianın mentalitesine yakışmıyor. insanların taraftarlığını sorgularken, biraz da bu aynayı kendine tutup, bu camiaya yakışıyor muyum diye sormak lazım.

    galatasaray öylesine bir maç kaybetmedi. skandal kabilinden çokça maç oynandıktan sonra patladı bütün öfke. bunda taraftardan önce yönetim ve hocanın suçu var. yönetim ve hoca çıkıp hedef avrupa diyor ve grubun en uyduruk takımına şov yaptırıyorsa, bir zahmet birilerinin kulağı da ağrısın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın