resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 14768
    maç sonu açıklamasını anlayamadığım hocamız. bir değil iki değil üç değil. hayır yanlışını anladığını da düşünmüyorum zira sürekli dış etkenlere bağlıyor, hakemin ilgisi bile olmayan maçtan sonra (ki son ikisinde birinde artı üç diğerinde artı iki öndeydi) hakeme çatıyor.
    hocam, galatasaray taraftarı fenerbahçe taraftarı değildir, unuttuğunu sanıyorum hatırlatayım; öyle fenerbahçe'yi sahasında yenip sonra yan gelip sezon boyu yatamazsın. bunu futbolcu ekibine de anlat. galatasaray avrupa takımıdır yeri de avrupa'da olmaktır zira kurucusu hedefi böyle koymuştur. keşke fener deplasmandan bir puanla yada mağlubiyetle dönseydin de şu rezil iki maçı bize yasatmasaydın.
    maç sonu açıklamanı anlayamadığım gibi maç esnasında yaptığın değişiklikleri de anlamıyorum. nasıl bir oyunla oynadığımız konusunda hiçbir fikrim yok. sparta prag maçından beri kaderine razı galatasaray benim hiç hoşuma gitmiyor hocam.
    istifa filan sesleri haklı olarak yükseliyor böyle oynamaya devam edersen de daha da yükselecek ve panik hâlini kontrol altına almazsan (ki kasımpaşa maçından sonra ders aldık gibi bir açıklama yaptın hocam ama dersten kaçmış gibisin teknik ekip ve oyuncu kadrosu dahil) sanırım gidişat galatasaray tarihinde umutla başlayan umut vadeden uzun yıllar birliktelik hayal eden benim gibiler için hayal kırıklığı ile sonlanacak.
    senin elinde hocam. son şansını letonya'da bitirdin. bundan sonrası gönül almak. bu taraftarın sana seninle umut eden herkesin gönlünü almak. eğer öyle değilse üzgünüm hocam bilirsin -aslolan galatasaray'dır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın