resim
Niyazi Serhat Akın
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:43
Boy:-
Uyruk:Türkiye
  • 332
    kumar borcu vardı iddiası çok büyük ihtimalle iftira gibi duruyor. ilk ortaya atılınca da inanmasam da bekleyelim demiştim somut bir şey çıkar mı diye ama çıkmayacaktır. bir kere kumar borcu olan birini niye ayağından vursunlar? kumar borcu olan adamın kafasına silah dayayıp senet imzalatırlar ya da zorla notere götürüp evi, arabayı devrettirirler. kumar borcu yüzünden ayaktan vurulan adam olur mu? olur. o adamın kendisi de mafya veya mafyayla gezen, mafyanın koruduğu adam olur ancak. serhat da vurulduğu görüntülerde gördüğümüz üzere mafyayla gezmiyor.

    hadi diyelim ki ayağından vuracaklar bunu sports digitale kanalındaki programın çıkışında, hemen yakınında bir yerde bu kanalla ilişkilendirilecek şekilde niye yapsınlar? çünkü aynı zamanda o youtube kanalını da dahil edecek şekilde tehdit eder gibi bir iş yapıyorsun, madem şahsi mesele, program çıkışında kanalın önünde ayağına sıkmazsın.

    zaten kumar borcu gerçek olsa süreç şöyle işler; bu kumar oynatan veya tahsilatçısı neyse giderler sports digitale kanalının sahibine veya genel yayın yönetmenine bu serhat'ın bize kumar borcu var, elimizde senet var bununla çalışmayın derdi. sports digitale'de serhat'la çalışmazdı. vurulacak seviyeye gelmiş kumar borcu olsa buna rağmen kim niye sahip çıksın serhat'a yani? serhat'ın diyelim üstünde ev araba da yok, kendileri bir youtube kanalı açtırır, serhat'ı çıkartırlar, yayın gelirlerine direkt el kendi hesaplarına almış olurlar paralarını öyle tahsil ederlerdi.

    bir de geçen gün aziz yıldırım hastanede ziyaretine gidince iyice emin oldum artık kumar borcu olmadığına. kumar borcu yüzünden vurulsa aziz'in kulağına giderdi veya kendisi hastaneye gitmeden önce sordurmuştur kumar borcu yüzünden vurulan adama sahip çıkar gibi olmayalım şimdi diye. yani hayatın olağan akışındaki hiçbir şey kumar borcu işine benzemiyor. yorumları yüzünden vurulduğunu düşünüyorum. geçmiş olsun tekrar kendisine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın