• 145
    2 şubat 2021 yılında erencan yardımcı'nın eyüpspor'a transferini şu manşetle yapmışlardı: "bu nasıl transfer?"

    https://gss.gs/2Xx.png
    https://halktv.com.tr/bu-nasil-transfer-446345h

    haberin özet kısmına ise şöyle yazılmıştı: "bu transfer 'şaibe' tartışmalarını başlattı."
    haberde bir tane avukat bozuntusunun tweetini de paylaşmışlar. işte fifa ve uefa nezdinde aykırılık tespit edersek başvuru yapacağız falan. tweeti paylaştıkları kişi ise fenerbahçe hukukçular derneği kurucu başkanı.

    eyüpspor'un 4 milyon 300 bin liraya aldığı oyuncu, ortalama 3.5 yıl sonra 4 milyon euro karşılığında alman ligi takımlarından hoffenheim'a transfer oldu.

    hani kulübümüze karşı ne bir özür, ne de başka bir şey beklemiyorum fakat insan kendisiyle de çelişmemeli. mesela sen şaibe transfer diyorsun ama sonra manşetlerine "süper lig'in genç yıldızı bundesliga yolunda!" diyorsun.
    https://gss.gs/GVK.png

    bu haberden 6 ay önce "fenerbahçe'den pendikspor'a santrfor atağı" ve yine o haberden bir yıl önce ise "süper lig devi erencan yıldırım'ı transfer etmek istiyor!" diyorsun.

    https://gss.gs/hEa.png
    https://gss.gs/lz1.png

    allahyar sayyadmanesh'in fb'den hull city'e 4.5 milyon euro karşılığında transfer olmasını ise haberleştirmemişlerdi. üstelik %50'sini 4.5'a vermişlerdi. üstelik şimdiki asbaşkanları acun ılıcalı'nın sahibi olduğu takıma!

    bakın siyasette sağ-sol ayrımı var fakat söz konusu galatasaray olunca her iki kesim de ortak noktada birleşiyor. nedir bu? iftira, nefret...
    o yüzden yok akp'ye oy veren galatasaraylılar şu, bu tarzında tek bir tarafa mal etmeyelim. inanın ki en az akp kadar chp'de bu sisteme çanak tutuyor. şekil a'da da görüldüğü üzere...

    not: konu eski olabilir ama yine de ne mal olduklarını hatırlatayım diye bu entry'i girdim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın