resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 14603
    sezon başından* beri basına demeçlerinde yalnızca bir cümle cımbızlanarak sunulan ve tek cümle üzerinden hunharca eleştirilen teknik direktörümüz. basın toplantısı izlenmeden, cımbızlanan cümlenin önüne sonuna bakmadan garip garip eleştirilerde bulunan galatasaray taraftarları ne yazık ki bu sözlük de dahil her yerde var. 3 ekim 2024 rfs galatasaray maçı öncesi basın toplantısında "acun ılıcalı ile dostluğumuz devam ediyor" açıklamasından önce de sonra da fenerbahçe yönetimine doğru şekilde göndermelerde bulundu.

    fenerbahçe yönetimi, erden timur'un gitmesini istedi ve bunun için ciddi bir çaba harcadı. ancak, erden timur'u galatasaray'dan fenerbahçe'nin çabaları değil, galatasaray'ın içinden gelen sesler ve davranışlar kopardı. fenerbahçe'den geleceklere göğüs germeye hazırdı ama galatasaray'dan gelenlere değildi. 2023-2024 sezonu boyunca zaha, ziyech, aurier ve karakter testi üzerinden her fırsatta hunharca eleştirenler, gittikten sonra seni koruyamadık tarzı yorumlarda bulundu.

    şimdi hedef okan buruk ve birçok galatasaray taraftarı erden timur'da yaptığı hatanın benzerini okan buruk'a yapıyor. geldiğinden beri görevini hakkıyla yerine getiren okan buruk'a destek olmak yerine sürekli benzer eleştirilerde bulunuyor. okan buruk da insan ve erden timur gibi o da artık dayanamayıp ara vermek isteyebilir ve işin kötü yanı buna sebep fenerbahçe veya beşiktaşlıların yaptıkları değil galatasaraylıların yaptıkları olur.

    galatasaray taraftarına yakışan, tam da şimdiki gibi ihtiyaç duyduğu zamanlarda teknik direktörüne destek sağlamaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın