• 6
    fenerbahçe asbaşkanına göre bu yapı ne federasyon ne de siyasi. kendisi de bilmiyor ne olduğunu. bir yapı varmış 11 yıldır fener’in şampiyonluk almasını engelliyormuş. hatta bazen tatile çıkıyormuş o yüzden galatasaray 13. falan oluyor. tatilden döndüğünde de şampiyon oluyoruz. öyle bir yapı, şeyinin keyfine ligin şampiyonunu belirliyor.

    işin komiği buna inanan enayi fenerlilerin olması. bazıları gerçekten de buna inanıyor. böyle bir kitleye bu tarz bir yalan söylemek açıkçası çok da mantıksız değil. 6 senede başakşehir ile oynayıp aldıkları ziraat dışında kupa yok. ve bunu yapıya bağlıyorlar. enayi taraftarları da inanıyor.

    e madem böyle bir yapı var ve sizi şampiyon yapmayacak, o zaman çıkmayın maçlara? ne işiniz var süper lig’de? ne diye her sezon dünya kadar para harcıyorsunuz böyle olacaksa?

    kadıköy’de galatasaray’dan küsküyü yerken yapı mı sağladı bunu? sarı kart diye ağlıyordunuz neredeyse her futbolumuz sarı gördü. penaltılarımız verilmiyor diye zırlıyordunuz bedava penaltı ile farktan kurtuldunuz. üstelik bizim bariz penaltımız da verilmedi. bahsedilen yapı sanırım o maçta tersten işlemiş. dünya kadar penaltı kazandığınız sezonda bile yapı diyorsunuz. bir yapı varsa size bu kadar penaltı nasıl çalınıyor? çalınan 3 penaltının 2’si beleşken hem de.

    yani bunları ciddiye alıp cevap vermek dert, vermemek ayrı dert. deliyle deli olunmaz diye bir laf vardır. bunlar şizofren, paranoyak bunların muhatap olması gerekenler psikologlar hatta psikiyatriler. ilaçsız iyi olmaları mümkün değil çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın