• 258
    garanti bankasından bu karta sahip olmak isteyen arkadaşlara kardeşlerime bir iki bilgi vereyim;

    - garanti bankası bu kartı öğrencilere vermiyor. (bkz: #404918)
    - kartı almak için sabit bir iş yeri telefonu olan bir yerde çalışmanız şart.*
    - sabit bir iş yeri telefonunuz olması kartın size banko geleceği anlamına gelmiyor.
    - garanti bankası kredi kartı başvurularında score hesaplamasına göre kart onayı ve limit belirlemesi yapıyor.
    - kartın onaylanması için sigorta ve bağkurunuzun yatırılma uzunluğu, üstünüze araba, ev, arsa olup olmadığı, bulunduğunuz evde ne kadar süredir oturduğunuz ve evin size ya da ailenize ait olup olmadığı.*
    - daha önce garanti bankası ya da herhangi bir bankadan avukatlık veya icralık olmamanız.
    - herhangi bir bankada düzenli harcama yapıp, düzenli ödeme yaptığınız bir karta sahip olmanız. *
    - kart başvurunuzu şubeden değil, benim gibi direkt satış ekibinde çalışan bir arkadaştan yapmanızın size en büyük avantajı; direkt satış ekibi yalnızca kimlik fotokopisiyle başvuru alabilir. garanti bankası şubeleri ise sizden maaş bordrosu, ssk kaydı, bağkur kaydı vergi levhası gibi şeyler isteyebilir.

    edit: karta sahip olmanın diğer bir yolu yukarıdaki koşullara sahib aile bireyi, akraba, eş dost, arkadaş ve bunun gibi aslan yürekli bir galatasaraylı bulup ona gs bonus kart başvurusu yaptırmak ve aynı anda ek kart olarak size de bir tane çıkartmasını sağlamak. hali hazırda gs bonus kartı olan herhangi bir tanıdığınızın* üzerinden ek kart çıkararak karta sahip olma imkanınız da var.

    ek bilgi: kart ücreti 40 tl ve büyük bir kısmı klübümüze bağış olarak gidiyor. kart ek kartla birlikte yazılırsa toplam kart ücreti; asıl 40tl ek 20 tl olmak üzere toplam 60 tl. hali hazırda gs bonus kartı olan birisi, size ek kart çıkartırsa ek kart ücreti 20 tl ve ek kart çıkarttığı için asıl kart sahibine 5 tl bonus yollanıyor. ekstrelerini mail olarak talep edenlere yıl içinde 15 tl bonus yükleniyor. ayrıca vereceğiniz her otomatik ödeme talimatı başına 5 tl bonus kazanıyorsunuz. ayrıca yıl içinde her ay 500 tl harcama sözü verene 50 tl bonus veriliyor.

    (bkz: daha da bilgi vermem)
    (bkz: şimdi renkdaşlarım düşünsün)
App Store'dan indirin Google Play'den alın