resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 14585
    https://x.com/.../1841155788359782625

    kendisini kendi ellerimizle "şamar oğlanına" çevirip sonrasında şöyle güçsüzüz böyle tepki vermiyoruz demek iki yüzlülükten başka bir şey değil.

    sen resmen adamı aforoz etmeye kadar sürüklüyorsun, onlarda bunu görüyor başlıyor üzerine oynamaya. "koltuğu sallanıyor", "kredisi tükendi" , "gideceksin" diyenler olduğu sürece bu devran değişmez.

    bats iki maç oynamadı diye girin internette aratın bir sürü haber görürsünüz " şöyle sıkıntılı böyle sorunlu" diye taraftara hedef gösteriliyor. yarın hakim gelecek onun için de taraftar sallayacak. osimhen geldi "geldi ama ocak'ta gidiyor" diye haber yapıldı daha gelmeden. ocak da gitmeyeceği belli olunca "icardi arjantine tatile gitti, dönüşte sıkıntı çıkartacak" diye haberler yapıldı. hala olayı idrak edemeyenler var aramızda.

    kurda çakala yem etmek isteyen güruh olduğu sürece ağlamanın hiç bir faydası yok. yönetim korkusundan okan'ı yem yapıyor, taraftar da hocaya nedendir bilinmez bütün kinini kusuyor bu sene.

    bu lafım unutulmasın; "ya sürüye sahip çıkılacak ya da teker teker alacaklar o sürüden." buna yönetim dur demiyorsa taraftar dur demeli. az biraz silkelenip kendinize gelin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın