resim
Ali Acun Ilıcalı
Görev:Asbaşkan
Takım:Hull City
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 1211
    koskoca galatasaray yönetimi/camiası şuna ses çıkaramıyor ya biz burada sinirden kendimizi şey yapıyoruz kufur etsek yasal işlem yapılır olmadi başka şekilde özelden vs. tehdit ediliriz. o ziril ziril ağladığı kasımpaşa maçında dünyanın hiçbir liginde verilmeyecek bir penaltı galatasaray’in aleyhine verildi. arkası topa dönük adam nasıl elle oynayabilir ulan? hele kafa kafaya çıkılmış bir pozisyonda rakibin kafa vuruşu iki santim önündeki arkası dönük galatasaray’li defans oyuncusunun eline carpmisken? çarpmanin bariz kitap tanımlamasıdır bu. bunlardaki utanmazlik nasıl bir seviyedir? daha 10 gün önce 50 bin kişinin önünde bunları rezil rüsva ettik ilk puan kaybında bu sarlatan şahsiyet çıkıp konuşabiliyor.

    daha fazla konuşursam pilot olacağım. zorbalığın olmadığı normal bir ligde sirf şu çakma beş yıldız muhabbetinden ağır para cezası hatta cezayı geçtim puani silinecek takım böyle zorbaliklarla, “güçlü” figürlerle kamuoyu yaratiyor bizim “liseci” yönetim de uyuyor.

    edit: adamlar resmen galatasaray aleyhine herşeyi yapın diye algı yapıyor kamuoyu yaratiyor bizim yönetim uyuyor. size inat beşinci yıldızı takacağız. sizin gibi korsan kaçak dövüşerek de değil, krallar gibi resmi maçlarda giyeceğiz o beş yıldızlı formalı armayı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın