resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 14552
    kendisiyle son dönemdeki değişiklik-rotasyon mantığı ile ilgili rezervim dışında hiç bir sorunum yok. özellikle kendisinin futbol bilgisi ve görgüsünü tartışmaya açmak son derece absürd. bir anadolu kulübünde kupa kazanmış, 3 büyükler dışı bir kulüple lig şampiyonu olmuş, üstüne bizde de 2 yıl üst üste şampiyon olmuş bir adamın hatalarını tartışacağız elbette; ama galatasaray için yetersiz olduğu gibi bir zanna kapılmak akıl alır şey değil. elmayla armutu karıştırmayalım rica ederim.

    maça gelirsek;
    (bkz: 28 eylül 2024 galatasaray kasımpaşa maçı)

    davinson ve toreira tercihleri benim için sürprizdi ama atılan zar tuttu ve 3-0 yaptık. işte bu noktada oyunu tutman gereken bir dönem başlıyor. osimhen de sakatlanmışken en basitinden, tor'u oyuna atıp kerem'i çıkarmalıydık. rakibin nispeten güçsüz olmasından dolayı hafta içini düşünecek durumda değildik zira.

    yenildiysen öğrendin demektir mottosuna inanan biri olarak, eğer 3-0 dan kaybedilen 2 puanla; oyuncu değişikliği ve rotasyon nasıl yapılır bilmiyorsak ya da unuttuysak şimdi öğrenmiş ya da hatırlamış olduk. sağlık olsun diyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın