• 9
    tweetleri karşıma çıktıkça futboldan, futbolcudan anlayamayışından, nadiren denk geldiğim isabetli yorumlarından veya futbolcu tavsiyelerinden önce sıkıntılı bir insan profili olması dikkatimi çekiyor.

    yarım yamalak ders verircesine başlayıp herhangi bir yere varamayan tweetler, ana satırlarda cesaret edemediğinden olduğunu düşündüğüm satır aralarında her hafta teknik direktör boklamalar, tweetlerin altına cevap yazanlar ile diyaloğa girip diyaloğu canının istediği noktada kesmeler...

    herkes her konuda istediği şekilde ahkam kesebilir, konuşabilir yazabilir. ağız bizim, klavye bizim, beyin bizim, bunları birleştirebilme özgürlüğü bizim, anonim olma hakkı veya gerçek ismimizle yazma hakkı da bizim. ancak ahkam kesmelerin dönüşünde gelen tepkiler de bizim, antipatiler de bizim, veya tersi olduğunda övgüler de bizim, tebrikler de bizim. birini alıp diğerini almamazlık edemezsiniz, öyle bir dünya yok maalesef.

    bu çizgide bu jargonla ahkam kesecekseniz ve sonrasında dikkate alınmak, insanların tepkisini veya antipatisini toplamamak isteyecekseniz eğer, sanırım öncelikle ahkam kestiğiniz konunun tartışmasız bir ismi olmalısınız, ya da en azından ciddi miktarda tecrübelisi olmalısınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın