• 77
    iyice tehlikeli hal alan şımarık taraftar kitlesi.

    fikri hür kisvesinin altına saklanıp tüm futbolcuların ailesine küfür kıyamet saldıran ve bunu galatasaray’ın iyiliği için olduğuna savunan ezik topluluk.

    torreria, muslera, barış, kerem, nelsson, jelert, yunus, ıcardi, ziyech vs farketmeden bir hedef seçip sosyal medyada sadece klavye kullanabildikleri için istediklerini şuursuzca yazarlar.

    herkes eleştirilir herkes yedek kalabilir ama 30 maç iyi oynayıp devamındaki maçtaki ilk hatasında anasına, çocuğuna, tüm sülalesine küfür edilmeyi kimse haketmiyor.

    bir önceki hafta beton yetmez denilen adam için 30 dklik kötü sekans sonrası istifa etsin gsde yeri yok sokan bokan yazılıyorsa sorunumuz çok büyük. kerem bu yüzden kaçtı yunus bu yüzden kiralık gitti berkan bu toksiklikten dolayı gidip kafa dağıttı barış bu yüzden gidicek muslera dahi evi gördüğü bu topraklara bu şekilde veda etmeyi planlıyor. troll ve truvalara lafim yok en azından onur yoksunluğunu planlı yapıyorlar ama kendilerini taraftar görüp iki tuşa basan galatasaraylıları hiç affetmiyorum.

    3-0’dan 3-3’e gelen maç hepimizi kahretti ama her maç için 2 kişi kovacaksak ya da sosyal medyada cadı avına çıkacaksak çok işimiz var demektir. yerle bir olan moralı biraz olsun düzeltmek, maçla ilgili iki yazı için bu mecraya girmekten artık midem bulanıyor bu taraftar profili yüzünden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın