resim
Elias Jelert Kristensen
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Bek
Yaş:21
Boy:1.78
Uyruk:Danimarka
  • 1087
    taraftarımızın yarısının transferinin en başından beri fiziksel durumu ile alakalı soru işareti veya negatif yaklaştığı diğer yarısının da bence anlamsız bir agresiflikte savunduğu galatasaray futbol takımının profesyonel futbolcusu. kendisiyle alakalı her iki tarafında hatta oyuncu ve profesyonellerinde gelmesi gereken noktanın sessizlik olması gerektiğini düşünen birisiyim.

    elias jelert boy uzunluğu 1.78 olan gözünde canlanmayanlar için boey ile birebir aynı boyda olan futbolcumuz. gözünde canlanmayan diyorum çünkü jelert'in kimseyle fiziksel olarak mücadeleye giremediğini gördüğümüz için gözümüzde canlanmayabilir. fiziksel çarpışma özelliği olmadığı için ligimizde sıkıntı yaşıyor ve kullanımı böyle olduğu için sorun yaşamaya da devam edecektir. burada ya öyle kullanmamaya başlamalıyız ya da özellikle bayern münih yapınca gıpta ile baktığımız fiziksel gelişim yüklemelerini yapana kadar oyuncuyu hiç kullanmadan yolumuza devam etmeliyiz. günün sonunda performansı yükselince elbette kendisi ile barışırız ama şu süreçte sadece takım zarar görmüyor oyuncu da taraftarla sorun yaşaya yaşaya buradaki hevesini kaybetme noktasında ilerliyor. futbolcular sahaya çıktığı zaman kendisiyle alakalı hissedilen güven, huzursuzluk, sinir vb şeyleri hissederler. jelert'e baktığımızda ya bu da olmadı galiba hissimizi bence alabiliyor.

    bu konuda fikir üretebilmemiz için biraz geçmişe baktığımızda kerem aktürkoğlu sezon başı transfer döneminde gelmesine rağmen 2-3 ay süre hiç forma giymeden süper lig seviyesi antrenman yaparak kendini hazırlamış, sonbaharın sonunda çok az sürelerde oynadıktan sonra kış mevsimi ile kendisini ilk 11'e atmaya başlamıştı. jelert şampiyonlar ligi görmüş birisi olarak bizim ligin seviyesinin üstünde de performans vermeye mahir bir oyuncu ama onun işi daha zor olacak. çünkü alışmadan daha çok değişim gerekiyor kendisi için. ferdi kadıoğlu'nun gelişim süreci gibi yumuşak ama ayağı iyi bir oyuncudan mücadeleyi asla bırakmayan ve temasa girebilen bir futbolcuya evrilmesi 1-2 seneyi alabilir.

    işin özü şu an için sahanın herhangi bir bölgesinde işimize yaradığını düşünmüyorum ama bizde arabistan kulübü değiliz sürekli armut piş ağızıma düş yapamayız jelert'i biz geliştireceğiz kendisi ile alakalı eleştirileri de jakobs gibi sisteme daha uygun tipte bir sağ bek oyuncusu almadığı için yönetime yapacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın