resim
Elias Jelert Kristensen
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Bek
Yaş:21
Boy:1.78
Uyruk:Danimarka
  • 1080
    çocukluk fotoğraflarına da bakıyorum ve bu çocuğun fiziksel gelişimi olacağını düşünenler konusunda fazla iyi niyet seziyorum. eleman bu, elimizde olan malzeme bu ne fizik olarak bir gram ileri gidecek, ne de seviye atlayacak. tam olarak kopenhag'da oynayan adam bu, oynadığı oyun bu. şampiyonluk grubu maçlarında üst üste 3 maç hiç yarı sahayı geçmedi bu çocuk, orta ve şut istatistiği yok denecek kadar az, içeri dalma yok, topla kat etme yana doğru ileri doğru değil, pozisyon kaybediyor, topları ıskalıyor, güçsüz. bu güçsüzlük öyle güçsüzlük de değil, futbol tarihinde yere bu kadar kötü basan bir 10 milyon üstü bonservis verilmiş futbolcu yoktur. eleman yere basamıyor, topla gidemiyor, dokunan rakip öldürüyor resmen yerlerde süründürüyor. siz bunu izlerken nasıl, nasıl, nasıl diye sormuyor musunuz kendinize?

    messi-busquest falan örnekleri verenler oldu hep ama messi tank gibiydi, güçsüz falan değildi. jelert güçsüz kere güçsüz, futbolcuyu geçtim daha güçsüz bir sporcu görmedim hayatımda. bu arkadaşı hiç izlemeden övenler, alanlar, hala övmeye çalışanlar cidden kendine sorsun bir hayatlarında bu kadar hiçbir şey yapamayan bir futbolcu gördüler mi? tek övme noktası da koşuyor, çok iyi koşuyorsa atletizme yönlendirebiliriz ama futbol oynamak için yeterli gereklilikleri yok. kopenhag'da oynuyor lafları da bomboş, kopenhag dediğimiz takımda üçlünün sağında solunda sırıtarak oynuyordu, adamlar öyle bir şaşırdı ki teklifimize resmi siteden açıklama girdiler. şampanya patlatıp nasıl kazıkladık ama türkleri diye kutlama yapmışlardır satış sonrası.

    messi = https://www.youtube.com/...;ab_channel=BestOfTV

    ne kadar sağlam bastığını, ikili mücadelelerde nasıl ayakta kaldığını görelim diye atıyorum. jelert'e omuz vurup da jelert'i yere düşüremeyecek adam yok, çocuk yerden yere sekiyor maç içinde ya, utanıyorum izlerken.
App Store'dan indirin Google Play'den alın