resim
Kerem Demirbay
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:31
Boy:1.83
Uyruk:Almanya
  • 2067
    maç sonrası puan kaybı sebebiyle sinirle kendisine küfür edecektim şimdi sakin kafayla tekrar yazıyorum.

    kendisinin iyi bir futbolcu olduğunu düşünen, modasının geçmediğini düşünen, dayı rollenmelerine aldanıyorsanız aldanmayın.

    bu adam rezil bir futbolcu.

    bayern, united ile başa baş oynayan takım 10 kişi fenerbahçe'ye kulübe canlısı mert hakan'ın bile ezim ezim sahada ezdiğini neden 10 kişi fenerbahçe'ye şampiyonluk maçını kaybettiğimizi daha iyi anlyacaksınız. o maçta bu arkadaş fenerbahçe'ye +1 galatasaray'a -1 yazdı. okan buruk o maçtan sonra kendisini nasıl ilk 11'e attı inanılmaz.

    bakın internet sayesinde artık her şey elinizin altında. 90 dakikanızı ayırın geçen sene fenerbahçe'ye neden içeride kaybettiğimizin sebebini izleyin. fenerbahçe kendini iyi takım falan zannetti doğal olarak 10 kişi deplasmanda kazanınca ama orada dayı rollenmeleriyle ünlü kaçak ve korkak bir adam göreceksiniz sadece. 2023-2024'te tabanca gibi takım kim ilk 11'e dahil olduktan sonra prag'a, kopenhag'a elendi, fener'e yenildi cevap sizi tek bir adama götürecek. galatasaray futbol takımının iyiliği için bir daha ilk 11 oynatmayın. eyüp aydın, efe akman'a bu arkadaş kadar şans verilse şu an bir tane net orta sahamız vardı. sara'nın takıma girişiyle ivmemizin yükselmesi şans değil. avrupa'da kazanmamız şans değil. orta sahadan denkleme sara girdi ve bu arkadaş çıktı. 28 eylül 2024 galatasaray kasımpaşa maçında torreira çıktı ve bu arkadaş girdi sonuç malum.

    her şey açık, her şey ortada eğer hala bunu göremiyorsanız ya izlediğiniz şeyi anlamıyorsunuz, körsünüz ya da kötü niyetlisiniz. eğer okan buruk hala kendisini oynatıyorsa barizi göremiyor demektir. 28 eylül 2024 galatasaray kasımpaşa maçı eğer kerem demirbay denilen arkadaşın türkiye kupası maçları harici herhangi bir şekilde ilk 11'e giremeyeceğinin tapusuysa bizim ve geleceğimiz için hayırlıdır. 28 eylül 2024 galatasaray kasımpaşa maçını kazansak arkamıza aldığımız ve rüzgar ile dolu dizgin ilerleyecektik bu arkadaş yine el frenini çekti. moral bozacak bir durum yok ancak fenerbahçe'yi deplasmanda yenmemizin kredisini çok kolay bir şekilde harcamış olduk ve sorumlusu kerem demirbay denilen dayı rollenicisi ve barizi görmeyip onu hala ilk 11'e atan okan buruk ne yazık ki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın