resim
Elias Jelert Kristensen
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Bek
Yaş:21
Boy:1.78
Uyruk:Danimarka
  • 1073
    (bkz: 28 eylül 2024 galatasaray kasımpaşa maçı)

    kendisinden evvel daha kötu 7-8 oyuncu vardı. batshuayi, mertens, kerem, jakobs, kaan, barış, vs.. kendisinden daha kötüydü. kendisini sol açık oynatmak olmayacak bir işti. yorulan yunus’un yerine geçmesi istendi ama bu olmaz.

    kötü oynadığı fikrine katılmıyorum. ilk yarıda kanadından gol yemedik. yenen goller jakobs kanadından geldi. ilk yarıda, hücumda, önündeki sallai yeni geldiği için, nelson’a da antrenmanda uzun pas çalıştırılmadığı için uyumsuzluk oldu.

    aynı omuz darbelerini symanski veya rafa silva yese faul olurdu hatta kart bile çıkarılırdı. hakemin halt etmesi. omuz omuza mücadele başka, kamyon gibi çarpmak başka.

    2. yarı kendisi sol beke alınıp metehan sağ beke çekilip ortada keremin yerine berkant veya efe ile devam edilip sara ortada kalmalıydı.

    o kadar para bu kadar para ederdi muhabbeti artık bitsin. o cenk ergün savurganlığı ve hatası. en fazla3-4 milyonluk oyuncu, belki de neti hakikaten öyledir, bilemeyiz.

    artık bu adamın üstüne gitmemek lazım. baskıdan çok korkak ve çekingen oynuyor. güç ve cesaret kazanılır fakat teknik ve hız kazanılmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın