resim
Elias Jelert Kristensen
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Bek
Yaş:21
Boy:1.78
Uyruk:Danimarka
  • 1072
    ilk yarıda savunduğu kanattan bir kez bile pozisyon vermedik. ben ouanes gibi hareketli bir oyuncu iyi zaptetmesinin de payı vardı bunda. bunun dışında hücuma pek çıkmadı ama çıktığında da biraz daha özgüvenli bir şekilde çıktı.

    ikinci yarıda ise takımdaki diğer futbolcular gibi kötü oynamıştır. ama şöyle de bir şey var, bu adama 2 kez çok kontrolsüz daldılar ama her ikisinde de faul verilmedi. aynısını barış alper yaptığında direkt faul çalan hakemler, jelert'e yapıldığında omuz omuza diyor!

    ayrıca bu tür yeni transferleri rotasyonlu kadroda değil, ana kadroda denemen lazım. adamı torreira ve davinson varken oynat, kerem-nelsson varken değil. veya sağ-sol açıkta oynatma falan....

    neyse, sözün kısası öyle itin bir tarafına sokulacak bir oyun oynamadı. sadece ikinci yarı kötüydü, ki onda da takımın hepsi berbattı. onun dışında pek bir falsosunu göremedim. hatta jakobs'tan iyi oynadığını düşünüyorum. hatırlayın jakobs ne yaptı?
    biri iptal edilen iki penaltı yaptırdı, olmadık yerde ayağı kayarak net pozisyon yememizi sağladı, rakip o kanadı maden gibi işledi, yediğimiz gollerin ikisi o kanattan geldi vs. yani jakobs daha kötüydü .
    her neyse, jelert konusunda biraz daha bekleme taraftarıyım. açıkçası ümidimi koruyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın