resim
Victor Enok Nelsson
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:25
Boy:1.85
Uyruk:Danimarka
  • 4080
    yapabilecekleri belli, verebileceklerini hem bizim hem de rakiplerin artık ezbere bildiği son derece değerli futbolcumuz. kerem-sara ile kurduğun helva orta sahanın arkasına nelsson-apo çekersen elbette aksayacak ya, onun üstüne jelert'i koyuyorsun ama jelert'in dinamizminden faydalanmak için değil, boğuşması için. amele sümüğü gibi yere serdiler çocuğu doğal olarak.

    davinson yokken davinson varmış gibi oynayamazsın, torreira yokken torreira varmış gibi oynamayamazsın. yapamayacağı belli özellikleri olan futbolcuları yapın işte ya, yaparsınız siz diye sahaya atamazsın. fatih terim'in son dönemi de böyleydi bakın. çikaldaudan kdb aksiyonu, mostafa'dan benzema bağlantısı beklenen bir düzen vardı. nelsson-apo ile kerem-sara ile o hayalini kurduğun pres ve karşılama takımı olamazsın. üst düzey ayakların skoru bulur ama akabinde kasımpaşa bile sana topu göstermez.

    gaaassray yatmaz gaaassaray durmaz filan saçmalıklara hiç girmek istemiyorum zaten de ya arkadaş uzatmalarda 3-2 gibi sıkıntılı bi durum varken ve zaten ileride 70 dakikadır bi sikim üretemezken serbest vuruşta alanı daraltıp ileri yığılmanın mantığı nedir? 2 dakika daha savunacaksın. genişlet alanı koy geri dörtlünü orta sahanın 10 metre gerisine, o dakikada geleni karşılarsın, en kötü kırmızı görürsün bişey olur. akıl tutulması ya. neyse boş konuştum içimi döktüm kusura bakmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın