resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 14501
    baştan sona hatalar silsilesi ile dolu bir maç oynadı.

    1) çift forveti denediği ilk maçta oyuna herhangi bir 6 numara ile başlamadı. başladığı 2 tane 8 numaranın top kapma özelliği de zaten zayıftı.

    2) oyun bireysel beceriler ile 3-0 geldikten sonra rakip golü buldu ve kalemize gelmeye başladı orta sahada ezilmeye başladık ve ilk yarı bu şekilde bitti. hoca gollerden sonra oyunu soğutamadı.

    3) 2. devreye osimhen'in kendini iyi hissetmemesi ve sallainin sakatlanması nedeniyle değişiklik yaparak başladı fakat oyuna 6 numara atıp oyunu tutmak yerine 38 yaşına gelmiş yorgunluktan ayakları gitmeyen mertensi oyuna attı.

    4) berkanı oyuna attığı anda anlamsız bir şekilde kaan'ı da oyuna atıp 11i çorba haline getirdi çünkü tek bir kanat oyuncusu ile sahada kaldık(bay). burada kaan yerine oyuna girmesi gereken yusuf'tu ya da yunus'u oyunda tutup jelerti kaan ile değiştirmeliydi.

    5) kanatsız oynadığımız sistemde gereksiz bir şekilde icardi batshuayi değişikliği yaptı. burada neden bir kanat ya da orta saha değişikliğine gidilmedi. demirbay ya da jelert oyundan alınıp içeriye torreira yusuf ikilisinden biri atılabilirdi.

    6) galatasaray ikinci yarıda rakip kaleye hiç gitmedi. büyük takım skorun üstüne yatmaz en kötü oyunu dengede tutar ama okan hoca zaten pili bitmiş takımla takımı geriye yasladı. orta sahada direnç koyamadığı için de topu bir türlü 3. bölgeye götüremedi.

    (bkz: 28 eylül 2024 galatasaray kasımpaşa maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın