resim
Victor Enok Nelsson
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:25
Boy:1.85
Uyruk:Danimarka
  • 4070
    yeter be kardeşim. savunma çizgisini geri çeke çeke takımı üsküdar'a kadar götüreceksin. iflahı kesiliyor adamların ofsayt çizgisinde kalmak için. inatla geri gidiyor delirecem artık ya. zaten oyun kuramıyorsun, 100 kere topu dürtüklemene gerek var mı? son golde de adamı tutacağına bizim gibi topu izliyorsun. paşamın top rakibin ayağına gelince önüne geçmesi gerektiği aklına geldi.

    oynamayınca ağlayacağına ayağı kaliteli, üst düzey oyun kuran 2 stoper arkadaşından biraz bir şeyler kapar insan. yaşın 25, daha en az 10 sene top oynayacaksın. 1 sene gerçek manada oyun kurmaya dair çalışsa artık zayıf halka olmayacaksın ama galiba paşamızın keyfi yerinde, asla gelişmek istemiyor.

    fatih hocamın bir lafı vardır; "geliştiremiyorsak değiştiririz" diye. galatasaray nelsson'u artık geliştiremiyorsa değiştirmelidir. nelsson kötü stoper değildir bilakis bazı fundamental özellikleri açısından iyidir ve kapanan takımlarda mükemmel bir oyun oynayabilir ancak bizim gibi büyük kulüplerde maalesef artık bir zayıf halkadır.

    (bkz: 28 eylül 2024 galatasaray kasımpaşa maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın