resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 14449
    (bkz: 28 eylül 2024 galatasaray kasımpaşa maçı)

    kazanırken nerdeydiniz, puan kaybını bekliyordunuz diyenler gelmeden söyleyeyim, okan buruk hakkında düşüncelerim, söylediklerim, desteğim belli isteyen açar bakar.

    ilk yarı bitiminde yazacaktım, üşendim yazmadım. okan buruk kadar futboldan anlayacak değilim, amatör şekilde futbol izliyorum o kadar. bir bildiğim yok yani. neyse bu cehaletim içinde gördüğüm şey, ilk yarı hiç bir oyun planımız yoktu. rezalet bir 4-4-2 ile çıktık sahaya. at icardi'ye, at osimhen'e onlar bir şekilde kaleye soksun topu. yahu ilk 20-25 dakika, kasımpaşa bizi öyle bir yönlendirdi ki tek yaptığımız nelsson ile uzun top atmaktı. ben bunu kabul edemiyorum. forvete top şişirmek, 90'larda kalmadı mı bu sistem?

    büyük takım dediğimiz, bir tane bile geriden oyun kuramaz mı? ha ilk yarı bu ikili attı şimdi allahı var. yahu avrupa'nın en elit santraforlarından ikisi var, atacak tabii! ama hatalı bir şeyler var böyle olmamalı. ilk yarıdan sonra dedim ki bu futbolla sert anadolu deplasmanlarında elek oluruz. anadolu deplasmanına gitmeye gerek kalmadı. ikinci yarıyı konuşmaya bile gerek yok, tam bir rezalet.

    ben kasımpaşa'ya karşı oyun planı ile baskın gelmeyip, sadece kaliteli futbolcular sayesinde gol atmayı, öne geçmeyi kabul edemem. az çok avrupa futbolu izliyoruz, oradaki ligin dev takımlarının nasıl dominasyon kurduğunu görüyoruz. hocam, icardi osimhen'i olan herhangi bir takım zaten bu kadar oynar. ilk yarı 3-0'ken düşüncelerim böyleydi.

    sonrası zaten malum. rezalet bir ikinci yarı. vallahi bir sinirle söylemiyorum bunları. yorgunluğu, konsantrasyon kaybını, rotasyonu hepsini hesap ettim. bir büyük takım puan kaybeder. ama hiç bir oyun planı olmadan puan kaybetmesi benim kanıma dokunuyor.

    biz icardi-osimhen ile hayaller kuruyoruz. böyle mi futbol oynayacağız sayın hocam?
App Store'dan indirin Google Play'den alın