resim
Abdul Kader Keita
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:42
Boy:1.84
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 1132
    önce (bkz: #349557)

    çok iyi bir futbolcu , çok yetenekli. hani taraftar için "işte be" diye sevilesi tarz futbol oynayan bir adam. fakat kimse kusura bakmasın ama ben galatasaray'da kendisini yere atan , olur olmadık kart gören , insanlar tarafından "artist" diye isim konmuş futbolcu istemiyorum. ayrıca keita büyük maçları ve deplasman maçlarını genel olarak oynamayan bir futbolcu. evet duygusal olarak bakacak olursak bu adam elbette çok sevilmeli ve gitmesi istenmemeli ama bu biraz olsun gerçekçi bakacak olursak işler hiç öyle değil. zaten bu taraftar kewell için bu kadar güzel şeyler söylüyorsa bilinmelidir ki bunun en büyük sebebi kewell'ın düzgün davranışları , profesyonel tavırları ve futbolu oldu. hani hiçbir insan kewell için "lan bak attı yine kendini" diyemez ve demedi fakat keita hiç öyle değil. bir kere çok duygusal ve maç içinde motivasyonu inanılmaz düşünüyor. şahsen sırf 4-5 maç biliyorum ki "aha tamam bugün keita yok" dediğim ve maç bittiğinde keita'yı oyunda göremediğim. çünkü keita gibi oyuncuları durdurmak için bir taktik belirlemek mantıksız , durduramazsınız. bu tip oyuncular ancak sert oyun ve provokasyon yardımı ile durabilir ve duruyor zaten.

    çok fazla uzatmak istemiyorum stoch ya da başkası çok önemli değil ama sürekliliği olan , profesyonel ve genç bir oyuncu keita'dan çok daha fazla yararlı olacaktır. tabi gönül keita biraz daha profesyonel , her maç aynı istekle oynasın isterdi ama yok olmuyor işte.

    ayrıca dos santos gitti mi kaldı mı bilmiyorum ama gitmediyse arda - dos santos gayet yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın