• 2
    `28 eylül 2024 galatasaray kasımpaşa maçı’nın öncesinde stadyuma giriş yaparken güvenliklerin kulaklık yasak diye bildirimiyle karşılaştım. gerekçesini sorduğumda ise spor şube’nin 3 gün önce yayınlanan yönetmeliğine dayanarak dediler, yönetmeliği tebliğ edemediler, kendilerinin de okudunlarını sanmıyorum.

    türk emniyeti güvenlik sağlamak bahanesi altında keyfi uygulamalar ile herhangi bir kanuni dayanak olmaksızın türk vatandaşının sosyal yaşamına zulmetmenin yeni bir yolu olarak kulaklıkları stadyuma gelirken yasaklamaya karar vermiş. bi insanın kulaklığının ne gibi bir güvenlik ihlali yaratabileceği, yaratacak olduğu güvenlik ihlalinin ise kişinin temel hak ve hürriyetlerinin bu kdar kolayca kısıtlanmasına değecek bir güvenlik ihlali olup olmaması bir yana türk emniyeti olarak anılan bu kurumun bir türk vatandaşı olarak benim hayatımı kolaylaştıran bir tane eylemine tanık olmadım, 30 yaşındayım.

    tanım yapacak olursak sırf vatandaşların günlük hayatı zorlaştırmak pahasına keyfi ve gereksiz uygulamalar yapan kuruluş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın