resim
Rıdvan Dilmen
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:62
Uyruk:Türkiye
  • 4934
    yine play-off olsun demeye başlamış sanırım.

    başarı ve marka değeri olarak bizden üstte olan liglerde play-off uygulayan var mı? bizden düşük seviyede olan iskoçya, belçika, yunanistan gibi liglerde ise var. biz seviye mi düşelim yani?

    sevgili dilmen, yakinen görüştüğün cumhurbaşkanımıza şunu iletebilirsin mesela. aynı şekilde senin gibi cumhurbaşkanımıza yakın olan anadolu kulübü başkanları hakkıyla işini yapsın. dünya futbolunu takip etsin. menajerlerle ne amaca hizmet ettiği belli olmayan alt lig topçularını almasın. para yok hamaseti de yapmasınlar. young boys bütçesi çıkar onlardan.

    murat sancak, süleyman hurma gibilerinden kurtulsun türk futbolu. ha birde, istanbul’un 3-5 yıl önce kurulmuş semt takımlarına hoşgörülü yaklaşmaktan vazgeçelim artık. ne amaca hizmet ettikleri belli değil çünkü. türk sporuna hizmet etmedikleri kesin ama.

    gelelim taraftarı olduğunuz fenerbahçe’ye. siz ülkeyi 20 sene aynı kişi yönetmesinden, kulübünüzü 10 sene aynı kişi yönetmesinden müthiş memnun olabilirsiniz. ama bilinen bir gerçek, yönetim süresi uzadıkça eleştirel yapı kaybolur. başarı da eleştiri kültürüyle beraber terk-i diyar eyler.

    sözün özü, hamaseti bırakın sayın dilmen. bu ülke siz ve sizin gibilerin aklıyla iş yapmaktan yorgun artık. 5 dakika dahi dinlenmemesi gereken sığlıkta fikirleri bu ülkeye günlerce tartıştırmaktan vazgeçin. bir ara sahada istiklal marşı bilen topçu arıyordunuz. aylarca insanlara da arattınız. sonuç?
App Store'dan indirin Google Play'den alın