resim
Niyazi Serhat Akın
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:43
Boy:-
Uyruk:Türkiye
  • 311
    ibretlik bir olayın öznesi olmuş. şimdi düşünsene fenerbahçelisin (allah muhafaza) iyi kötü fikir beyan ediyorsun ve sonuçta üzüntün ve sevincin aynı olan insanlar senin canına kast edecek kadar gözü dönmüş. ya da bir futbolcu bu camiaya transfer olacakken düşünmez mi acaba ben buraya yıllarımı versem bir gün fikrim ayağıma kurşun olur mu diye. ayrıca bugün eleştirdi diye kendi camiasından adamı kurşunlatan yarın gider hırsını alamaz rakibe neler neler yapar.

    burada hoca, futbolcu, yönetim eleştiriyoruz fikir ayrılıklarımız oluyor ama her birimiz tanışmasak da yan yana dururken gol olsa sarılır beraber seviniriz. kimse de kimseye böyle bir şey yapmaz ve zaten galatasaray'ı her zaman en çok yine galatasaray'lılar eleştirir.

    çok basit, yüz yıllar önce aşılmış olması gereken medeniyet eşiğini hala aşamamış bir camianın mensubu eskinin futbolcusu, günümüzün şovmen yorumcusu. kendisini hiç sevmem ama geçmiş olsun tabi. toplum huzuruna zararlı eli silaha giden her insan müsveddesinden iğreniyorum.

    (işbu entry kendisinin hunharca eleştiriler yapmasının ardından yaşanan olayın bağlantılı olabileceği fikri üzerine girilmiş olup herhangi bir şahsı hedef göstermemektedir.)
App Store'dan indirin Google Play'den alın