resim
Niyazi Serhat Akın
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:43
Boy:-
Uyruk:Türkiye
  • 288
    bugün yaşadığı silahlı saldırıya ciddi manada üzüldüm. çok geçmiş olsun kendisine.

    vurulduktan sonra tweet atıp son sözümüz fenerbahçe demesi enteresan dursa da değil. arkadaş işten çıkmışsın akşam belli ki planlı bir silahlı saldırıya uğruyorsun. o anki şok halinde hele de serhat akın seviyesinde amigoysan tribe girip son sözümüz fenerbahçe yazarsın. ben kendimi düşünüyorum yorumcu olsam yönetimi eleştirsem program çıkışı vurulsam son sözümüz galatasaray yazıp paylaşırım.

    onun dışında cidden üzüldüm. abi adamın çoluğu çocuğu var yahu. seversin sevmezsin, hak verirsin vermezsin hepsi bi yana da adamın kötü niyetli olmadığı sadece anormal derecede tuttuğu takımı sevdiği çok açık. arada sırada twitterda denk geldikçe dinliyorum, adamın tek derdi tuttuğu takım yahu. adam tuttuğu takımın başarısı için yönetime, taraftara, oyunculara, hocalara vs. sallıyor. bunu hepimiz yapmıyor muyuz yeri geldiğinde? ben şahsen fenerli olsam kendisinin 5 katı sert sallarım herkese. ulan 2 yıl üst üste şampiyon olduk hala en ufak sorunda sallamaya başlıyoruz sağa sola. adam sevdiği takımı başarılı görmek istediği ve bu sebeple yönetime vs. salladığı için gecenin bi saati iş çıkışı belli ki planlı olarak vuruldu ya. gerçekten saçma sapan olay ya. ne biçim bir yere döndü bu ülke? lanet olsun ya.

    çok geçmiş olsun. tam olarak "futbolunuzun a.." demelik bir olay yaşadı. atlatacaktır lakin bu ülkede futbol takımına, yönetimine, başkanına, hocasına bile eleştiri yapamayacak duruma gelindiyse, eleştiri yapanın başına gelen şey dava vs. yemekten ziyade bacağına sıktırılmaksa bizim önümüzde çok zor seneler var. futbolun ötesinde bu ülkeye dair çok büyük dertler var. bu sadece bir örnek, her gün her saat canice cinayet, saldırı, yaralama, vahşet, tecavüz haberleri görüyoruz. şu ortamda futbol uğruna bi de arkadaşımızı, sevdiğimizi, birbirimizi kırmaya başlıyoruz ya. bazen çok ciddi bir şekilde taraftarlığın bu kadarının zarar olduğunu düşünüyorum. ki görüldüğü üzere zarar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın