resim
Hakim Ziyech
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fas
  • 3110
    eldeki oyuncuyu sosyal medyada hedef tahtasına oturtarak bir kazanım elde edemiyoruz. devre arasında arabistan'a uğurlayıp üç beş milyon euro gelir elde etmemize hayır demem. ancak o sürece kadar ziyech nasıl değerlendirilebilir diye kafa yormak lazım.

    şu anda daha mücadeleci, agresif, 22/23 sezonu frekansına dönüş yapan bir galatasaray var. geçen yılki icardi, mertens, zaha, ziyech dörtlüsü ile hücumda, baskı anlamında ciddi bir ivme kaybı yaşamıştık. bu yıl tekrar o enerjiyi yansıtabiliyoruz. bu nedenle ziyech'i kanatta değerlendirmek hatalı olur. arkasında boey gibi çift yönlü, mücadele gücü ve enerjisi yüksek bir isim olsa tartışılır. ancak kaan ve ziyech ikilisi ile sağ kanatta çok sorun yaşarız.

    bana kalırsa hücum hattında osimhen, sallai, barış alper üçlüsü ile beraber on numara pozisyonunda alternatif olarak değerlendirlirse daha çok katkı verebilir. böylece sağ çizgide kaybolma, alıp geriye oynama gibi can sıkan durumları da ortadan kaldırırız. hem oyun zekası hem de şut tehditinden faydalanmaya çalışırız. gerçekten takıma bir katkı sunup sunmak istemediğini de son bir kez daha ölçüp biçeriz. hem de oyunun savunma yönündeki eksikliklerini diğer oyuncularla sönümleme imkanımız olur.

    rotasyon oyuncusu olarak bir rol alabilir bu dakikadan sonra. yer yer mertens ile değişmeli oynar. kimi zaman yorucu bir fikstürün ardından ilk 11'de başlar. ancak osimhen'in bile çabasını gördükten sonra kendisinin nazını, tavrını çekmekle uğraşamaz kimse. devre arasına kadar izleyip görelim. eğer ortak bir paydada buluşulamıyorsa devre arasında yolları ayırmak için sağlıklı bir iletişim yolu izleyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın