• 538
    oyuncularımız fizik olarak bitti bence bu maçta. kasımpaşaspor maçını nasıl çıkaracağız bilmiyorum. neyse ki paok da fizik olarak düşmeye başladı da teknik kapasitemiz öne çıktı. okan hoca yine çok geç kaldı değişikliklerde. buna rağmen kazanmayı başardık.

    maçta bizim adımıza kırılma anları vardı. daha 30. saniyede osimhen'in o golü atmasını beklerdim. olmadı. rakip karşı karşıya kaçırdı şansımıza. tehlikeli geldiler. yediğimiz golde 3 top önceden gol olacağı belliydi.

    osimhen'in attığı gol yine başkasına yazıldı maçta. şanssızlık. osimhen dünya yıldızı olmasına rağmen bencil değil. attığımız ikinci golde kaleye kafa vurabilirdi topu ama pası attı. mesela bir pozisyonda batshuayi kaleye vurdu. vurmasa solda bomboş oyuncumuz vardı kaleci ile karşı karşıya kalırdı o oyuncu. orada osimhen olsa pası atardı bence.

    osimhen isabetli şut konusunda sıkıntı yaşıyor ama katkısı önemli. ayağı ve kafası ısınıp goller atmaya başladığında her şey daha güzel olacak.

    icardi'nin gol atması da güzel oldu. icardi neden önemli bir isim olduğunu bir kez daha gösterdi. yaz tatilinden yeni gelip hiç antremansız da bu ve benzeri golü atardı. öyle bir kalite. pozisyon alıp o topa öyle vurabilmesi için antrenmana ihtiyacı yok kendisinin.

    maç 2-1'ken aslında kızıyordum takıma topu tutalım diye. maçı gitgele çevirdik durduk yere ve maçı her şeye açık hale getirdik. topu tutup zamanı kullanabilmemiz gerekiyordu. ama ne oldu? maç boyu jakobs'un yapamadığını kerem yaptı ve sıfıra yakın yerden topu içeri isabetli çıkarıp golü sağladı.

    jakobs savunma için faydalı bir oyuncu ama hücumda etkisiz. bu yüzden önünde oynayacak oyuncumuz önemli. bugün barış'ı sola hiç almadık. alsak daha faydalı olurdu barış ama baba ile mücadele edebilmesi için barış'ı orada tutmak zorunda kaldık. yoksa kaan çok çok sıkıntı çekerdi. ki yine sıkıntı çekti.

    paok önemli bir takım. önemli bir galibiyet aldık ama oyuncularımız çok yıprandı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın