resim
Barış Alper Yılmaz
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 5718
    fenerbahçe maçının beni en mutlu eden yani kendisinin nispeten etkisiz göründüğü bir maçta iyi oyun çıkarabilmiş olmamızdı. zira o kadar fazla ayağına bakıyoruz, hücum gücümüzün öyle büyük bir bölümünü oluşturuyor ki olası eksikliği korkutucu bir duruma evrilmişti.

    fakat maç sonu yayınında emre özcan ısrarla maçın en iyilerinden biri olduğunu, fenerbahçe'nin yapısını bozan ana etmenlerden olduğunu söylüyordu.

    şimdi yaptığımız atakların pierosu da düşmeye başlayınca, fenerbahçe'nin sürekli birebir markaja almaya çalıştığı, oosterwolde'nin de bu yüzden asla ön alan baskısına katılmadığını ve hatta öyle ki maç içerisinde ön alan baskısına çıktığı tek sekansta da barış saniyesinde çizgiye indiği gözüküyor. markajlama çabası yüzünden fenerbahçe'nin bekle stoper arası o kadar açıldı ki, yunus ve sara bu boşlukları direkt işlemeye başladı.

    https://x.com/.../1838550423814201560

    daha tuhafı maç boyu sadece 2 pas hatası olması. onlar da çizgiden içeri kestiği toplar. ligin fiziksel olarak en güçlü takımına, bu kadar baskılı bir deplasmanda iki kanadın birden minimal pas hatası olması oyundaki asıl fark yaratan etmendi. zira tadic bile %60 oranlarla kalmış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın