• 12
    dünya üzerinde şu an savaş sadece filistin'de mi var? suriye halkı yıllardır perişan, ırak halkı sefil, afgan halkı berbat. ukrayna rusya savaşı hala can almakta. eğer bizim gibi değilse bizden değildir mi denecek? bu konulara çok hassassan hepsini anarsın. filistin pankartları ve söylemleri tribünlerde sadece hamaset kokuyor. birilerinin isteği üzerine yapılıyor.
    bir takımı tutanlar ille filistini savunmak zorunda mı? savaş suçtur. israil'in yaptığı da kabul edilemez ancak bunun tarafı galatasaray taraftarı değil.
    bu pankartı açanlar çok isterse filistin orda. yeterse cürüm yap bakalım bir şeyler.
    açılan pankartlar ile birebir cezalandırıldığımızı düşünen biriyim. açıkçası filistin de umurumda değil.
    hamas çok mu hırlı? ülkende 2 sene önce deprem olmuş, deprem için oluşturulan fondan bir gram haber yok, gönderilen yardım paketleri parayla satılmış hala filistin derdinde mi olacağım?
    bebeler katlediliyor. daha bugün çöp tenekesinden ölü bebek çıkardılar. yasak aşk yüzünden küçücük çocuk işkence edilerek öldürüldü bu memlekette ya.
    aç kardeşim bebekler ölmesin pankartını, aç kardeşim kahrolsun pkk yazılarını. as istediğin yere hiç inmesin.
    ancak havuz medyasının gazına gelip olaylardan bihaber 100 milyon kafayla maça giderek filisitin bayrağı açmak tamamen hamasettir, kuklalıktır.
    türkiye cumhuriyeti'nin daha derin ve anlamlı sorunları vardır.
    bugün filistin'e, suriye'ye, ırak ve afganistan'a yapılan yarın bize yapılmaması için atatürkçü gençlik yetiştirmek olmalıdır derdimiz.
    çok isteyen varsa benim dünyada ses getirecek bir pankart önerim var.
    yurtta sulh cihanda sulh.
    mustafa kemal atatürk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın