• 81
    avrupa'da iyi bir başlangıç her zaman önemlidir. bu maçı kazanıp sonraki nispeten daha kolay rakiplerimiz olan 2 maçı da alıp bu 3 maçı 9 puanla kapatmak önemli.

    ayrıca şunu da unutmamak gerekir ki yeni formatta bjk ve fb ile de rakibiz bu ligde. ligi onların da üstünde bitirmek de önemli.

    tam konsantrasyonla bu maçı kazanıp özgüven kazanalım avrupa'da da bu sezon.

    paok bu sezon bir şampiyonlar ligi maçı hariç yenilgi yüzü görmemiş. şaka gibi hazırlık maçlarının 5'inden sadece ilk hazırlık maçını kazanmış geri kalanının tamamını kaybetmiş ama sonra resmi maçlarda sadece malmö ve panathinaikos'u yenememiş. malmö ile oynadığı şampiyonlar ligi eleme maçının ikisinde de gollü berabere kalmış ama sahasındaki rövanş maçının uzatmalarında yediği golle yenilmiş ve elenmiş. pana ile de 0-0 berabere kalmış. kısacası resmi maçlarda 90 dk dikkate alındığında paok namağlup ilerliyor bu sezon. ve kendi sahasında pana ile berabere kaldığı maç hariç hepsinde en az 2'şer gol atmayı başarmış(bir tek şampiyonlar ligi elemesinde borac takımına deplasmanda 1 gol atmış).

    kısacası paok hafife alınmamalı. adamlar namağlup ve golcü bir takım. ve az gol yiyor. çok zor bir maç olacak bizim için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın