• 443
    ılk yapilan sunumlarda sikca gösterilen/vurgulanan; a-takim, alt yapi, yönetim birimlerinin bir arada oldugu bir galatasaray merkezi vaatleri ile cikilan yolda gele gele türkiye'nin her yerinde rastlanabilecek, galatasaray markasi veya ilk bastaki vaatlerle örtüsmeyen, disaridan bakilinca dünyanin en siradan binasi gibi görünen, tesis veya isleyisine dair sifir fikrimizin oldugu bir yapinin dis cephe imalati egitim materyali tadindaki videolarini izleyip duruyoruz.

    ıddia ediyorum, otel konforuna sahip olmasi gereken bir yapi ve 2 tane uyduruk sahanin insaatinin neden bitirilemedigini cikip bir tane meslek insani aciklayamaz. ben de bu sektörden bir profesyonelim ve sunu rahatlikla söyleyebilirim ki kredibilitesi galatasaray gibi olan bir markanin su dümdüz insaati güle oynaya bitirttirmesi gerekirdi. örnegin camianin en bilindik müteahittleri erden timur ve adnan polat bu ölcekten yüzlercesini yaptilar, biri günümüz florya danismani, digeri insaatin basladigi gectigimiz senelerde aktif yöneticiydi. birimiz diyebilir miyiz, bu danismanlarla su dümdüz yapiyi bitirttirme kabiliyetine sahip degildik/degiliz?

    bence niyet bitirmek degil, ya da layigi ile bitirmek degil.

    edit: ilk sunumlardaki merkez halinin zaman icinde olusacagi vaadini hatirlamakla beraber, asla gerceklesmeyecegini düsünüyorum. basketbol sahasi veya kapanir stadyum catisi vol2 gibi düsünebilirsiniz.

    edit2: binanin ne denli öylesine olduguna dair örnek vermek gerekirse; biraz galatasaray kültür ve geleneklerini bilen yöneticiler olsaydi derlerdi ki; biz her sene sampiyonlugu garantiledigimiz mac sonrasi floryada taraftar ile bütünlesir, sabaha kadar kutlama yapariz, futbolcular balkonda taraftar asagida, su yeni binaya bir bakin, öyle siradan, öyle kopyala yapistir ki saha tarafina bir balkon/teras eklemeyi dahi akil edememisler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın