resim
Elias Jelert Kristensen
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Bek
Yaş:21
Boy:1.78
Uyruk:Danimarka
  • 981
    aaron wan bissaka ve guela doue gibi iki savunma tandanslı bek yerine alınan oyuncudur. mevcut oyun kurgumuzda da arkayı üçlemek adına stoper geçmişi olan kaan oynuyor zaten.

    haluk yürekli’nin ortaya attığı iddiadan haftalar önce benim de kulağıma çalınmıştı teknik heyetin olumsuz rapor verdiği. zaten bissaka ve doue gibi profillerle ilgilenirken jelert’e onay verdilerse onlar da eleştirilir.

    doue transferinde tıpkı ilerleyen dönemlerde yaşanan hermoso ve zelewski’de işleyen sürecin aynısı işledi, basına “bitti” diye haber salan yöneticiler masada ellerini zayıflatıp işi ellerine yüzlerine bulaştırdı. o dönem ibrahim hatipoğlu gstv’de konuşup yangını söndürme işine girişmişti, sönmeyince de menajer önerisiyle gündeme gelen ve aslında doue’nun bonservisini düşürme pazarlıklarınds koz olarak kullanılan jelert’i kendilerini kurtarmak adına iki günde imza aşamasına geldiler.

    artık olan oldu, transfer dönemi kapandı, oyuncu da çift haneli bonservis düzeyinde yatırım yapıp uzun vadeli sözleşme imzaladığımız bir oyuncu, bizim oyuncumuz. fakat her şeye karşın kendisinin transfer süreci budur. salim manav da anada civarından duyum versin, girişmesin bu işlere, fenerli patronunu mutlu edeceğim diye galatasaraylıları kandırmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın