• 1055
    okan hocanın beni dumura uğrattığı maç. 22-23 sezonunda yalnızca fener derbisine özel bek-stoper arasına delici hücum yapma taktiğiyle tarihi galibiyetler aldık. ardından geçen sene derbilere özel dizilim-taktik yerine ligde sonuç alan oyun anlayışını bozmadan sahaya çıktık ve çok tatsız maçlar oynadık.
    bu maça sanki içerde kasımpaşa'ya karşı oynuyormuş gibi bir taktikle çıktık. ortasahada rakibe karşı 1 kişi eksik mücadele ettik. kadrolar açıklandığında 'orta sahamızı perişan edecekler' diye düşündüm. fred-ismail-şimanski üçlüsünün temas gücüne karşılık veremeyiz dedim. osimhen'e top yetiştiremeyiz dedim. yunus çok sindirilir dedim. dedim de dedim.
    sonra maç başladı. gördük ki asıl fener ortasahası bizim temasımıza karşılık veremiyor, yunus orta alanda kalabalık yaratıp aldığı topları çok olumlu kullanıyor, mertens cezahasında çok rahat 2. forvet rolünde, torreira rakip ceza sahası ön çizgisine kadar dayanmış, davinson hem risk alıyor hem liderlik ediyor. ben futbolcularımızın rakibe karşı bu kadar diri kalabileceğine ihtimal vermiyordum. halt ediyormuşum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın