resim
Yunus Akgün
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 4406
    (bkz: 21 eylül 2024 fenerbahçe galatasaray maçı)
    maçın adrenalini normale yaklaşmaya, galibiyetin mutluluk hormon seviyesi de standart sapmalarımıza inmeye başladıysa neden bu çocuğun çok iyi olduğunu ve kerem'in ayrilişından sonra yeni yıldızımız olacağını düşündürttüğünü yorumlayalım...
    yunus'un kerem'den büyük farklilikları bulunuyor. bunlardan en büyüğü, joker kartına sahip olmasi. yani kerem'in çoğunlukla yaptığı gibi çizgide git git, çaprazdan içeri dal, icardi'ye ver ya da mertens'den al gibi bir repertuar ile sınırlı değil. bu arada kerem bu seçtiğini o kadar iyi yapıyor ki o yol da kerem açısından doğru hale geliyor. şapka çıkartılır...

    yunus'a dönecek olursak; prime ndiaye vari, sahanın ortasına yakın alandan dikey koşular, defanstan top speed ile çikışlar ve prime kerem a. vari kanat varyasyonları. iste bu genç adamın oyun içindeki rolü bu noktada büyük bir hale geliyor. sara ve torr yorulacak mi derken yunus bir anda rol değistiriyor ve kanat oyununu bir 7 8 dakikalığına cebine koyup sara ve torr hattında oyuna toplu oynama babında hız katıyor. bu en çok sara ve ileride de mertens'in tam performansla oynamasinin süresini uzatıyor. eh bu da rakibi boğan bir unsura dönüyor ki ismail'i gördük ne hallere düstü.
    dar alan becerisi, ilk kontrol (first touch) ve pas + şut kombinleri de iyi ama daha da iyi olacağının sinyallerini veriyor. kısacası çok acaip bir oyuncu olma yolunda yunus. barış alper version 2.0 yükleniyor bence.
    ha kendisi saçmalar ve salarsa o zaman başka. ama bu haliyle bu takımda inanılmaz işlere imza atacaktır. sara ve torr ile beraber.
App Store'dan indirin Google Play'den alın