• 435
    32 yıldır yaşadığım istanbul’dan ayrılıp taşındığım şehrin takımı. memleketim de burası zaten. hal böyle olunca galatasaray kombinesini yenileyemedim ve samsunspor kombinesi aldım. kombine aldıktan sonra da maçlarını takip etmeye başladım.

    transfer yasağından sonra kadronun büyük bir bölümünü kadroda tutmayı başardı samsun. iyi uyum yakaladığı hocası gittikten sonra yine iyi bir ismi getirmeyi başardı. thomas reis’in yaptığı etki çok net görülüyor.

    orta sahası belki de büyük takımlardan sonra ligin en iyisi. muja ve emre ile de kanatlardan da tempoyu arttırabiliyorlar. bekleri çok iyi katkı veriyor. özellikle marc bola’ya hayran kaldım. rick van drongelen savunmanın lideri ve savunmayı çok iyi toparlıyor.

    takımın sıkıntısı yedekten girebilecek oyuncu eksikliği. bir de santrafor. santraforlardan istediği verimi alamıyor. yedekten de giren oyuncular oyunu değiştirebilecek kişiler değil. bir iki tane tecrübeli yerli isme ihtiyaç vardı. sezon genelinde de dar kadronun sıkıntısı hariç çok bir sıkıntı yaşamazlar.

    kadroda süre bulan yerli oyuncuların çoğunun da yolu bizden geçmiş. böyle olunca da başkanı ne kadar da özür dilese de fenerbahçe maçında yine puan bekliyorum samsunspor’dan. hatta bu maçtan sonra rakibimizin bu sene beşiktaş olduğunun daha net farkında olacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın