resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 14278
    çıkardığı kadroyla, oynattığı futbolla, sadece rakip taraftarı değil, galatasaray sözlüğü de göt etmiştir.

    haftalardır adamın başlığında edilmedik hakaret kalmadı. 2 sene üst üste şampiyon yapan, kırılmadık rekor bırakmayan, derbilerde hiç olmadığımız kadar psikolojik üstünlük kuran adam kendisi değildi sanki. sanırsın ki torrent bu adam. gerçi torrent’e karşı daha müsamaha gösterildi sözlükte. utanç vesikası entry’ler duruyor hala, isteyen keyif için okuyabilir.

    hayatında hiçbir şey başaramamış bir teknik adam bile sözlükte yağlanıp ballanırken, kendisi her fırsatta, bizzat galatasaraylılar tarafından tefe konuldu, lince uğradı.

    maç 0-3 olmuş, halen oyuncu değişikliği yapılmaması sebebiyle linç yedi ya adam. bu ahraz, toksik kitleye daha ne anlatılabilir bilmiyorum.

    önce maç kadrosu eleştirildi, mertens, yunus oynamasın dendi. adamlar maçın adamı oldu. bu kadar futboldan anlayan bi kitle işte. bu maçın rus ruletine döneceğinin farkında bile olmayıp, presi pasla kırmak gibi bir tabirin ne olduğundan bi-haber bi kitle bu.

    göt olmaya doyamadılar tabi, oyuncu değişikliklerine taktı kafayı. skor olmuş 0-3, fenerbahçe zaten dağılmış, ne istediğini bilen, yorgunluk emaresi bile göstermeyen takıma oyuncu göstermeyen takıma oyuncu değişikliği diye maç günü başlığında ağladı adamlar ya inanılmaz. fener’in golü gelmeseydi, ben eminim ki oyuna ilk icardı’yi sokup iyice dağıtacaktık. diğer değişiklikleri bile yapmaya gerek duymayacaktık da bu eğitimsiz toksik kitleye anlatamazsın işte.

    maç günü başlıklarına entry sınırı getirmeyen sözlük moderasyonu dahil olmak üzere bu toksik kitleye kapak olsun bu maç. gerçi bu eğitimsiz ahraz güruh anlamaz, kasımpaşa maçında yine vandallık yapacaklar ama olsun. bunların göt oluşunu seyretmek ayrı bi keyif veriyor bana.
App Store'dan indirin Google Play'den alın