resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 14277
    arkadaşlar tamam abartmayın altı üstü anadolu takımını yendi sanki bizi şampiyonlar ligine sokmuş gibi yorum yapıyorsunuz yetmiyor benim gibi eleştirenlere de dünden beri hakaretler ediyorsunuz yakışmıyor! hele de haklı bir şekilde eleştirenlere fenerli demek için ya trol olmak lazım ya da ... yazmaya ahlakım yetmiyor !

    liginde hala galibiyeti olmayan young boys denen takıma iki maçta da hem skor hem oyun olarak ezildi. açıp bakabilirsiniz o günkü yorumlara. o gün burada eleştirenlere laf edenleri göremedik nedense!

    beşiktaş gibi vasat takımdan beş tane yerken de biz haklı eleştirenler yine buradaydık ama bazılarınızı göremedik nedense !

    şuna bir karar verelim: bu takımı sadece anamızın liginde başarılı olması yetiyorsa o zaman haklısınız ve biz de eleştirmekle hata yapmışız! okan hocam en iyi tercihtir ve kendisi bırakana kadar devam etmelidir.

    ama eğer kuruluş felsefimizdeki gibi amaç türk olmayan takımları yenmekse şimdilik bu takım okan hocayla maalesef başarısızdır. bunu hem oyun olarak hem bütün hedef maçlarda planları tutmayarak - molde maçı, iki kopenhag maçı, manchester maçı, sparta prag maçı, young boys maçları- çok kere kanıtlamıştır zaten. siz kendisini geliştirip bu açığını da kapatacağını düşünüyorsanız sonuna kadar destekleyebilirsiniz ama ben bu ekibiyle avrupa maçlarında yetersiz olduğunu ve ikili orta sahayla oynamak gibi kendi sabit fikrinden vazgeçmediği sürece de hedef maçlarda başarılı olmayacağını görebiliyorum diğer haklı eleştirenler gibi.

    okan hocanın eleştirilmesini eleştirip hatta hakarete varan şekilde yorumlama gafletine düşenlerin bu sözlükte hiç bir zaman eksik olmadığını uzun süre burada olanlar biliyor zaten. fatih hoca kötüyken eleştirdiğimizde de aynı şeyleri duyuyorduk. hamzaoğlunu eleştirirken de aynı şeyleri duyuyorduk. sonuçta başarısız olunca gitmek zorunda kaldı hepsi ve başkaları geldi. onlar da başarısız olursa eleştirilirler bundan daha doğal bir şey yok.

    sonuç olarak ben galatasaylıyım sucu bucu değilim. ben sadece ligimizdeki başarıyla da yetinen biri değilim. avrupada yokları oynayıp, elenip elenip ligde başarılı olmak benim için yeterli bir kıstas değil maalesef. bu kulübün büyük kulüp olmasının en önemli şartı sürekli avrupada olması yani avrupada maç kazanmasıdır. yoksa bu ligde cevat hoca bile şampiyon oldu. galatasarayın forması zaten şampiyonluk için yetiyor. rakipler de belli 6 yılda bir beşiktaş, gerisi sadece fenerbahçe ile yarışma. anadolu takımları ölmüş ağlayanları yok! deplasmanda feneri yenmek de iki gün sonra unutulacak ama young boys gibi bir takıma şampiyonlar liginden elenmemiz hem hatırlanacak !
App Store'dan indirin Google Play'den alın