resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:51
Uyruk:Türkiye
  • 14245
    (bkz: 21 eylül 2024 fenerbahçe galatasaray maçı)

    https://gss.gs/IN4.jpeg

    bir ay önceki endişeli ve bitkin ifadeden şu ikonik fotoğrafa geçiş yapabilmek çok büyük iş. demek ki hoca baskıyı göğüsleyecek mental güce sahipmiş. bir ay önce duruşu ve açıklamaları soru işaretleri yaratırken şimdi gayet olgun görünüyor. her şeyden önce bunun için tebrik etmek gerek kendisini.

    sahadaki oyun için özellikle avrupa düşünüldüğünde hala bazı eksikler olduğu söylenebilir ama bu maçla birlikte artık daha net ortaya çıktı ki hoca bir sene rötarla doğruları tekrar buluyor. zaha, ziyech, zaniolo, tete gibi oyun sistemine uymayan isimli(!?) oyuncular yerine sistemi işletecek oyuncular tercih edilecek belli ki. bu anlamda asıl mevkisi sağ kanat olan yunusun solda, aynı şekilde barışın solda değil sağda tercih edilmesi devrim gibi bir karar oldu.

    bir ay öncesine göre futbolcuların da bireysel performanslarında belirgin artış var. oyundan zevk aldıklarını ve saha içi yardımlaşmanın arttığını görüyoruz. ki henüz takımın yüzde yüzle oynadığını da düşünmüyorum. ilerleyen süreçte bu maçtakinden çok daha iyi bir galatasarayı izleyeceğiz.

    özetle daha güçlü bir şekilde ayağa kalkmayı başaran hocayı alkışlamaktan başka yapacak hiçbir şey yok. son 3-4 ayda yaşadıklarıyla şimdi daha güçlü, daha tecrübeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın