resim
Atilla Karaoğlan
Görev:Hakem
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 930
    maç 3-0 olunca ödü bokuna karışan şahıs. 3-0'dan sonra fener tamamen teslim olmuştu, stattaki ve ekran karşısındaki milyonlarca taraftar artık bu maçın 5'e belki de 6'ya gittiğinin farkındaydı. 60.dakikaya nabız ve tansiyonu hat safhada olan ben de 3-0 ile birlikte artık derin bir nefes alıp bitti bu maç dedim. artık farkı nasıl arttırırız, mertens ve yunus'u oyundan alıp icardi ve berkan'ı içeri atarak 3-5-2'ye dönsek, icardi-osimhen ikilisiyle bunlara unutamayacakları bir gece yaşatabilir miyiz diye düşünürken bu düdük çıktı sahneye.

    kafa atmış adama, tekme tokat dalmış adama sarı kart veren bu 38 yaşındaki düdük, galatasaray topçulara hapşırsa sarı kart veriyordu. tüm avrupa'nın taşşşak geçtiği, kahkaha efektleri eşliğinde paylaştığı bir pozisyonda penaltı uydurdu. benim sakinleşmem bu düdük yüzünden 2 dakika sürdü. ben yine tansiyon nabız her ne varsa tavanda maç sonunu bekledim..

    işte bu ortam çocuğunun yaptığı insanların ruhsal ve fiziksel sağlığına kasten zarar vermektir. cana kast etmektir. ulan maç bitmiş işte, aslında bu senin de yararına. beşiktaş maçında immobile'yi atmadın, maç 5 olunca üstünde kimse de durmadı. burda da maç bitiyor işte, karışma da 3-0'a kadar yaptığın sıçışları konuşmayalım. ama yok. bu düdük türk hakemlerinin klasik yenilen takıma vicdan yapma saçmalığını sergileyerek, fenerbahçe'sini oyunda tutmaya, maçı son ana kadar taşımaya çalıştı. galatasaray 4'ü bulsa bizden birini oyundan atar, ellerini çırparak "hadi hadi bitmedi, bak adamları 10 kişi bıraktım. yılmayın." diyecekti fener topçularına.

    bu adama ve vardaki saz arkadaşına halı sahada maç yönettiren galatasaray yönetimine yazıklar olsun. bak halı sahada maç yönetmeyecek bu adamlar.

    lan zaten karşımda 250 milyon euroluk takım var, dünyanın en iyi teknik direktörlerinden biri var, e deplasmandayım 50 bin taraftar var. bir de senle mi uğraşacağız düdük? sen kimsin? ne hakla maçı kendi müdahalenle dengeye getirmeye çalışıyorsun?

    (bkz: 21 eylül 2024 fenerbahçe galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın