resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 14217
    istifasini isteyenlerdendim sezon basinda, transfer doneminde vs.

    galatasaray'da itiraz kulturu vardir. j'accuse deriz. tepeye ciktiginda, azicik asagi gider gibi olsan, hemen pencelerimizi cikaririz. galatasaraylilarin geneli de boyledir.

    ve fakat, bu itiraz kulturu, bizi uyanik tutar. eger dogru yolda olduguna inaniyorsan inat edersin yoluna devam edersin. yine de planini gozden gecirirsin. daha da saglamlastirirsin.

    ıste biz de bunu yaptik topyekun galatasaray taraftari olarak. uyanik tuttuk hocayi. o da inat etti. benim bildigim bir yol var dedi. o yolda israrci oldu. kesin, emin bir sekilde ne soylersek bildiginden sasmadi.

    demek ki eminmis, demek ki surecmis, demek ki kendine guveniyormus. helal olsun.

    21 eylül 2024 fenerbahçe galatasaray maçında cok guzel oyun kurgusu izletti bize. fenerbahce gecislerde bize üstünlük sagladiginda, her top kaybi kalemize kadar geldiginde birsey farkettim. yunus'a bagirdi birseyler soyledi. sonra ben baktim ki yunus sol ic gibi orta sahaya yakin oynadi. oyuncu kovaladi. benim gecmiste bildigim yunus'tan farkli bir huviyeti vardi. gol de atiyordu az kalsin. bencilligini birakmis, kale onunde takimi dusunur hale gelmis. sadece bunu soyluyorum yeterli bence. digerlerini de yazmaya kalksam 5 tane a4 sayfasini dolduracak analiz cikar.

    guzel oyun kurmus, guzel taktik cikarmis, kaliteli bir oyun sergiletti. e oyuncular da verilen gorevleri yerine getirince okan buruk bize guzel bir galibiyeti hediye etti. yolun acik olsun hocam. saygilar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın