• 286
    okan hoca maç öncesi açıklamalar yaptı. kısaca özetlersek:

    "iki takım da çok hazır. tam kadroyuz, formda bir takımız. son iki maç performansımız yukarı yönde. iki formda takım oynayacak. kazanmak istiyoruz, kazanmak için buradayız. rakip ile ilgili analizimizi yaptık. bu planları uygulamaya çalışacağız. sakin kalmalıyız, provokasyonlara uymamamalıyız. oyuncularıma ve kadroma güveniyorum. iki takımdan da neredeyse ikişer takım çıkıyor yedeklerle birlikte. dezavantajımız rakibimizin hafta içi maç oynamaması. birbirlerini tanıyan yeni oyuncularla iyi bir kadroya sahibiz. ön tarafta barış, mertens ve yunus yer alacak. form durumları yukarıya doğru giden oyuncularımız var.

    icardi için de biz biraz onu antrenmanlara çıkarıp takımla çalışmalara sonra başlayacaktık. takımdan ayrı kaldığı dönemde bizim programımız kapsamında koşular yapmıştı. oyunun gidişatına göre bakacağız. ilk planımız icardi'yi riske etmemek. icardi'nin takımla birlikte olması, burada olması çok değerli. dışarıya verdiği korku da önemli.

    mourinho ile rekabete oyun olarak bakmamız lazım. sahaya odaklanmalıyız. dışarıda konuştuklarımız ile elimize bir şey geçmiyor."

    okan hoca, maçın hakem seçiminden memnun olmadığını da ayrıca ifade etti. bu maçı yönetmeyi başka hakemlerin mi hak ettiğinin sorgulanmasına yönelik yorum yaptı.

    özellikle birkaç kez provokasyon vurgusu yaptı.

    son olarak galatasaray'a yakışır şekilde mücadele edileceğini de sözlerine ekledi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın