resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 14053
    yarın hocalık sınavı verecek. sahaya süreceği orta saha, benim açımdan çok fazla soruya cevap vermiş olacak. elbette akhisar da, başakşehir de ve galatasaray da başardıklarının, rize de oynattığı pozitif futbolun getirdiği bir gerçeklik var ve bunu yok sayamam ama bakalım hatalarından ders çıkartmış mı, yoksa nato kafa nato mermer devam mı edecek bunu göreceğim.

    yarın lucas torreira'nın yanındaki partneri berkan kutlu olmazsa, bilin ki okan hocadan hiçbir yol olmaz. bakın çok net söylüyorum. thor - sara - mertens üçlüsü bizi kadıköy de büyük ezdirir.

    yarın o deplasmandan bir puanla dönmek ayıp değil. hatta bu kadar kaos içindeyken bizi olumlu yönde bile etkiler. eleştiri okları fenerbahçe üzerinde olur, evinde yine bize karşı kazanamadıkları için. iki iki daha dört.

    okan hocaya buradan yalvarıyorum. orta saha bu işin en önemli mevkisi. bizi şampiyonlar liginden elendirdiğin kafayla oraya gidip de uzay boşluğu kıvamında bir yapı ile sahaya çıkarsan, maç sonu istifanı ver, zaman kaybetmeyelim.

    (bkz: 21 eylül 2024 fenerbahçe galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın