resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 10971
    hem benfica, hem milli takımda oynadığı futbol, 2023 - 2024 galatasaray’ının kendisi için ne kadar yanlış bir takım olduğunun ispatıdır.

    takımı nokta atışı bir şekilde kendisini transfer etmiş. ilk maçtan beri verim alıyor. biz ise 2022 - 2023 sezonunda çılgın atmış adamın yerine zaha getirip, sağ kanatta amelelik yapan rashica yerine iki tane tüy siklet getirip takım dengelerinin içine ettik. hoca ise buna çanak tuttu. rakip savunmalar böylelikle keremin kanadına daha çok adamla baskı yapabildiler. bu yüzden de kerem boş top alıp oyun kurması gerekirken, rakip savunmalarla güreşmek, üç birde şapkadan tavşan çıkarmak zorunda kaldı.

    bütün bu sorunlar kale önündeki bitiricilik sorunundan hariçtir. öyle ki zahaya yer açabilmek için en son adamı on numaraya attık. fena performans vermedi ama, keremin alameti farikası zaten ceza sahasına girerken attığı şutlarken, altı pasta santrafor becerileri gerektiren yerlerde topun dibine girip rezil olmasını izledik sırf bu yüzden. kaçırdığı pozisyonlar yüzünden hepimizin tepkisini çekti. ancak bunun baş müsebbibi yönetim ve okan buruktur.

    gitmesi konusuna bir şey diyemiyorum, çünkü kerem gönülden avrupa’da kalburüstü bir takımda oynamayı kafaya koymuş bir adamdı. mimlenmişken, doğru da teklifi alınca gitti. diyecek bir şey yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın