• 140
    oyunun aslında başlı başına şifresi belli.
    orta sahayı tutarsak maçı alırız.
    bizim ofans gücümüz rakipten daha fazla. onlar tek kişinin ayağına bakıyor pozisyon üretebilmek için. ancak biz de şu oynadığımız son 2 lig maçında bizim durumumuzun öyle olmadığını gördük. osimhen büyük katkı sağlayacak.
    rakip fred-şımanski-maximin olarak hücuma çıkıyor. tadiç ikinci planda setlerinde. osterwolde ve mert'in hücum gücü düşük. çizgiye basmak isteseler de son pas ve kararları vasat.
    rakip bize ismail fred şımanski ya da ambrabat fred şımanski çıkacak. bizim burada eksik kalmamamız lazım.
    gerekirse formda olan mertens bile yedek kalmalı.
    kerem tor sara ya da berkan tor sara yapmalıyız. gönül ister kaan tor sara ancak jelert okan hocanın beklentileri veremiyor sanırım.
    dzeko oynarsa çok gezecek. abdülkerim uyumamalı. takibi sıkı yapmalı ve sırtı dönük aldığı toplara çok sert ve zamanında basmalı. kanatlara dzeko bağlantısıyla top attırmamalıyız. sanchez rakibi kucaklamadan derine inen libero görevinde olmalı. çünkü hem daha sert, hem daha seri ve hızlı.
    ancak dzeko yerine el-neysri oynar bence. biz osimhen'i bedava aldık, onlar 20 milyonluk adamı baskıyla olsa dahi sahaya atmak isteyecekler. yeni oyuncuları daha takıma alışamadı, pozisyon bulsa da hoyratça harcadı.
    her saniye maçı oynuyorum kafamda. hakemin etkileri büyük olacak. bizi tekme tokat dövdürecek. çelik gibi sinirle çıkmalıyız maça.
    sara burada bizde kilit rolde olacak. herkesten çok onun hat kıran paslarına ihtiyaç duyacağız.
    özellikle doldur boşalta dönersek osimhen'in yanına batşu ya da icardi değil mertens girmeli. ne olursa olsun maçın skoru ne olursa olsun göbeği boş bırakmamalıyız. maçın şifresi bu. göbeği tut, maçı al.
App Store'dan indirin Google Play'den alın