• 33
    galatasaraylılar için tüm zamanların en çok merakla beklenen futbol oyunu olabilir. oyun ea partneri olan içerik üreticilerinin eline erken geçti, böylece rams park'ın ve oyuncularımızın nasıl modellendiğini görebildik.

    ilk izlenimlerime göre stadımız harika görünüyor. gol müziğimizin eklenmiş olması pastanın üstündeki çilek olmuş.

    3 formamız da oyunda yer alıyor. yalnızca 1. formamız, yani parçalı, oyunda siyah şort-sarı tozlukla kombinlenmiş. bu kombin fena görünmese de gerçek hayatta yaptığımız bir kombin değil.

    oyuncu modellemelerinde durum şu: cranium dedikleri yapay zeka destekli daha gelişmiş generic yüzler dışında değişiklik yok. icardi, torreira, mertens gibi oyuncularımız hala fifa 18'den kalma yüzlerle oyunda yer alıyorlar. demirbay ve osimhen gibi yüzleri daha yakın zamanda taranmış oyuncularımız mükemmel görünüyor.

    okan buruk, yunus akgün, berkan kutlu ve barış alper çok kötü birer generic yüz ile oyundalar. buna karşın jakobs, jelert, yusuf demir ve nelsson neredeyse scan kadar iyi olmuş. gabriel sara scan mı cranium mu anlayamadım açıkçası, çok iyi duruyor o da. abdülkerim ve muslera ise idare eder yüzlere sahip.

    ea ile anlaşmamız süreceği için muhtemelen fc26'da oyuncularımızın çoğu yüzleri taratılmış olarak oyuna eklenir, bu sene için beklenti olmasın.

    genel anlamda kariyer mod'a getirilen yenilikler ve fc iq sistemi ile daha detaylı hale gelen taktik ekranı oyunu benim için beklemeye değer kılmıştı. standard edition ön siparişimi geçmiştim zaten, beklemedeyim. eafc 24 felaketinden sonra güzel bir iş geliyor bu sefer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın